esmaspäev, 19. oktoober 2015

Jõusaal kodus ja esimene tööpäev farmis

Ahhoi lugeja. Kas trenn jääb tegemata kuna oleme keset lõputuid põlde? Oo ei, treeningvahendid leiavad alati treenija üles. Tuulasime laupäeval siin kuuris leidsime ämblikuvõrkudesse mattunud jõusaalitehnika. Murray ütles, et kui kasutada tahame, peame ise lahti võtma, enda terrassile tassima ja puhtaks pesema. Mõeldud, tehtud. Aega kulus meil sellele pühapäeval umbes 3 tundi.
Tehnika on selline:


Vabad raskused on ka olemas, nii et kõike saab teha.

Muide eile öösel me ei olnud siin majas üksi. Üks kass nimega Trevor otsustas et ta ikkagi tahab meie juures magada ja mitte jalgeotsas vaid meie vahel või peal :D


Dressipluusid on seljas selle pärast, et õhtul on väga külm ja kont töötab nii kõvasti, et ehmatab üles kui poolunes olla :D


Aga rääkides tänasest päevast siis see oli meie esimene tööpäev siin farmis. Põllule meid veel ei lasta kuna viljakoristus hakkab ikkagi alles nädala/paari pärast. Seega tegime täna muid töid. Farmi isa nimetab neid ''sittadeks töödeks'', et meie saame kõik sita töö endale. Jeeeee :D
Tänane päev oli nii põnev et ma ei teinud ühtegi pilti :( ei võtnud isegi telefoni kaasa, et saaks jäädvustada. Ma luban, et järgmises postituses näitan teile visuaalselt ka mis me siin teeme.

Alustuseks saime tõstukiga sõita. Selline kus istud kabiinis sees. Ülesanne oli 10 alust liigutada teise kohta üks haaval alustades ülevalt ja lõpetades alumisega mille pidi hunniku otsa tõstma. Mina olin esimene kuna ütlesin, et olen varem tõstukiga sõitnud kuid sellisega millel saab taga seista ja pöialdega suunad kuhu tõstuk sõidab.
Kuidas sooritus meil oli? 10st pallist kiiruses sai Raimo 10, mina 6 aga torni korrektsuses sai Raimo 6 ja mina 8 haahaa :)
Siis näitas Murray meile traktorit millega viljakoristuse ajal sõitma hakkame. Ütleme nii, et rehv on minu kõrgune. Igasuguste luksustega traktor.

Siis sõitsime põldude vahelt ühte kohta kus neil viljatünnid on. Meie sõitsime ühe kastiautoga, Murray teisega ja Jared traktoriga. Pidime koristama ühe väikse nö kuurialuse mis oli põranda külge paakunud sitta täis, pluss heina ja ämblikumune. Viie minutiga olid kopsud musta tolmu täis kuid tegime selle töö üpris kiiresti ära.
Peale seda ronis Raimo viljatünnide otsa, mis loomulikult olid tühjad, ja pidi survevoolikuga läbi ülevalt luugi need ära pesema, mina nagu boss all keerasin kraani kas lahti või kinni :D
Peale tünnide puhastamist pidin mina nende alt kõik tünnist tulnud sodi survepesuriga ära uhama.
Raimo sõitis tagasi jälle traktoriga ja mina kastiautoga.
Peale lõunat kui Jaredit ootasime saime ATVga ringi rallida. Ma muidugi andsin ettevaatlikult gaasi kuna Murray just ennem rääkis et sellel hooajal on juba 9 inimest selle tõttu ära surnud, et liiga tugevalt annavad gaasi ja käivad üle pea. Andsin Raimole ka siis proovida. Istusin ise taha, mis te arvate mis reaktsioon mul oli? Röökisin, et idioot lase mind maha kui ise surma saada tahad :D Tõmbas külge ette ja kontrollis et kedagi ei näeks, et saaks kõvasti gaasi anda. Ta tahtis ikka täiega sellega põldu kündma minna aga ei taha perele jamasid ka kui midagi juhtub.
Sõitsime jälle nende viljatünnide juurde kuid seekord panid Jared ja Raimo veerennid suurele laohoonele kus neil kõige vägevamad traktorid ja muud kündmis -ja viljamasinad on. Murray tõstis nad kastiga katuse alla ja mina tõin autost asju kui midagi vaja oli.
Siis poltisime suure konteineri rekka peale kinni ja hakkasime kodu poole uhama. Raimot ma rooli ei lasnud kuna mulle nii meeldib selle kastikaga sõita. Kõige kergem auto vist mille roolis istunud olen :D
Selline oli tänane päev. Pesus käidud, kõht täis, homme kell 8 uus tööpäev.

Tsau :)


4 kommentaari:

  1. Ai, kui äge ikka on seal. Vaadake, et suurte masinatega ettevaatlikult ümber käite, eriti Raimo, vana tuulepea :D.

    VastaKustuta
  2. Aa Indrek E olen muidu, ma ei tea miks Blogger unknown näitab

    VastaKustuta
  3. Haha! Nüüd siis näitab, et indrek. Sorry, et spämmin :D

    VastaKustuta
  4. Oh sa igavene spämmija :D:D
    Siin on täiega äge jah, praegu vähemalt :D Kui viljakoristus hakkab, on töö päev otsa ainult traktori otsas. Praegu saame tõesti igast asju siin teha :)

    VastaKustuta