laupäev, 17. oktoober 2015

Rohkelt pildimaterjali kodust ja Yanchepi rannast

Nagu eile lubatud, siin on pildid meie kodust kus oleme järgmised kolm kuud:

Selline näeb välja meie maja väljast. Maja puhul on hea see, et päike ei paista kordagi maja eest või tagant vaid tõuseb vasakult ja langeb paremale poole. Nii ei teki sauna tubades. Kusjuures öösel on kont sooja peal sest ikkagi ainult 10 kraadi on öösel. Selle eest päeval on külma peal sest väljas on üle 30 kraadi. Eile pereisa rääkis, et see aasta lubatakse kõige soojemat suve viimase 100 aasta jooksul ja pidi olema ka suur tulekahju oht. 

Tegime mõned panoraamvõtted et näeksite et elamegi keset lõputuid põlde

Kes ei näe siis mina olen see baleriin

Auto seisab meil praegu puu all, varsti saame katuse alla ka kus pere enda autod seisavad, siis ei pea päikesekahjustuse pärast muretsema

Meie köök

Mis viga sellise vaatega nõusid pesta, teen seda hea meelega :D

See kloun tuli majaga kaasa. Muide selle laua kohal on telekas ka. Pereema andis Raimole 7 hooaega Kaks ja pool meest DVDsid. Mis te arvate millisesse mööblisse istumisest auk kulub? Sellesse samasse diivanisse.


See on laoruum :D Pole jõudnud veel riideid ära panna. Teen seda ilmselt homme. Esmaspäevast hakab töönädal, siis enam ei viitsi. Miks me nii palju riideid kaasa võtsime???? Niigi pakkisime vaid spordikoti ja väikse seljakoti millest pool oli ka muu kraam. Nii et kui keegi siia tuleb, uskuge kõiki kuna kõik räägivad, et ÄRGE VÕTKE SIIA RIIDEID KAASA. Vaid väga väga minimaalselt. Kui mõtled, et äkki läheb vaja siis 100% ei lähe vaja. Nüüd elame selle hunniku otsas.

 Lapsed võtsime Eestist kaasa, ei saanud neid maha jätta ju.

Vannituba oli halb pildistada kuna kitsas ruum ja ei saanud hästi asju pildile aga saate aimu küll.



 Vaade majast paremale. Seal katuse all on kõik autod.

Vaade majast vasakule kust algavad lõputud põllud.

Selline see kodu meil on. Kõik on olemas mida vaja. Pereema ütles, et kui tahame magamistuppa telekat või kui on vaja teist riidekappi või mida iganes, et ütleksime ainult, kohe muretsevad. Mis mind imestama pani on see, et ta tahab ise ka kõik wc-paberi, puhastusvahendid ja sellised asjad ka osta. Siia tulles ostsime ise aga kõik oli tegelikult olemas. Salaja ostame ikka ise kui vaja, imelik on küsida, et wc-paber on otsas :D

Räägime siin et ostsime auto aga pole teile korralikult näidanudki milline see välja näeb. Siin see kangelane on:


 Täna tegi tee peal mingit nalja. Kuna mäed on siin kõrvulukustavalt kõrged ja alla sõites panime vabakäigu, et las lihtsalt veereb, siis mäest üles minnes ei läinud vahepeal ükski käik sisse. Huvitav mis see on.. Vahepeal läks, siis jälle ei läinud. Laseme Murrayl üle vaadata, ta autospetsialist ka :)

Tegin teile känguru Maxist ka pildi. Pikutas kui tema juurde läksin aga varsti tõusis püsti ja võttis kaitseasendi sisse. Eile Raelene rääkis et kui ta hakkab puhisema ja paneb pea kuklasse siis talle ei meeldi midagi. Ma ei hakanud igaks juhuks aiale lähemale minema, ta on väga kiire. Nii et tegin pildi kaugemalt:

Aa kirjutasin teile eile et meil siin üks lahe kass kes arvab et see on tema maja. Nimi on tal Trevor, punane suur kass. Eile peale istumist tuli Trevor meiega nagu truu koer kaasa ja marssis nii muuseas uksest sisse ning läks taha tuppa kus kaks eraldi voodit on. Proovis ühes magama jääda, see ei sobinud. Hüppas teise peale, see ka ei sobinud. Siis läks meie magamistuppa voodisse, see mõneks ajaks sobis aga kobis ikka voodist alla ja tuli diivani peale meie peale aelema ning pai norima. Natukeseks oli rahu majas ja siis tegi jälle samasuguse ringi kõikides voodites näitamaks et see ikkagi on tema maja. Meil polnud talle midagi anda peale piima, limpsis seda natuke. Trevor on üliäge kass. Meenutab mulle ema kassi Smurri kes annab käsu peale käppa, hüppab põlve peale patsutades sülle ja teeb ise omale sinu käega pai kui kätt paigal hoiad. Temaga võib ükskõik mida teha, tal on täiesti savi. Välja näeb see röövel selline:
Täielik hurmur eksole :)
Raimol muidugi mõne aja pärast olid silmad paistes ja vesised ning nina kinni. Tal allergia kasside ja koerte vastu. Täna peale randa ostsime igaks juhuks allergiarohud kui see tüüp kavatseb veel külla tulla.

Rääkides rannast, mõtlesime et läheme täna kuna homme lubab halba ilma ja ei tea millal järgmine kord peesitada saab. Läksime Yanchepi randa mis asub siit 1,5h sõidu kaugusel. 
Rand oli jällegi teistsugune kui Scarborough või Cottesloe. Pigem oli siin palju väikeseid lapsi. Ilmselt selle pärast et laineid siin praktiliselt polnud. Ainult kaugemal. Rannapiir oli ka väiksem. Samas kohvik, Wc-d, dushid kõik olid olemas.




Nägu ''päike on nii paha'' :D


Siin üks lahe video lainest:
                                

Peale randa sõime fish&chipsi. Nad teevad seda siin ikka väga hästi. Kala pole mudamaitsega kuna saavad alati värske püüda.

Tegime sõites paar ilusat pilti veel:



Aitab tänaseks. Homme on ka vaba päev, meil juba paar põnevat asja plaanis kuid siis räägime :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar