laupäev, 5. september 2015

Algus-vajalikud toimingud ennem siia tulekut

Nonii mu andunud fännid. Suure huvi tõttu olen KOHUSTATUD blogi pidama kuna ilma selleta Eestisse tagasi tulles oodatakse mind ilmselt nugadega lennujaamas või sadamas :D
Seega, kõik see info mis siia postitan on teile, et saaksite hingerahus elada. Kui keegi mõtleb kes siin kirjutab siis see on Janne. Raimo töö on süüa teha nagu ikka :D (muide hetkel valmivadki pannkoogid) ;).

On võimalik et keegi saab siit vajalikku infot - selle üle on ainult hea meel :)
Selle pärast kirjutan kõik nii puust ja punaseks, et võimalikult vähe küsimusi tuleks. Meil ka elud kergemad, ei pea miljonile inimesele sama juttu over and over again rääkima. Võimalik et mõne asja kohta valetan kuna oleme ka alles värsked saabujad siin kängurutemaal.


Ilma pikema jututa:
Viisa: oleme siin  Working Holiday Visa (417) ga nagu enamus kes siin on pikemalt käinud. maksis 440audi mis märtsis 2015 oli üle 300euri, kui printida avaldus PDFina, maksab 80audi rohkem. Esmaspäeval tegime avalduse, kätte saime viisa reedel, ehk 5 päevaga. Reede hommikul pidi kopsuröntgeni ka tegema. Kõik oli väga kerge-juhised järgmisteks sammudeks olid kõik olemas ja arusaadavad.

Lennupiletid: leidsime esimesel katsetusel Bookinghouseist
 . Marsruut oli Tallinnast Helsinkisse laevaga (4eur, käpp sees), lennud Helsinki-London, London-Hong Kong, Hong-Kong-Perth. Lennud olid kokku 27tundi. Piletid ühele inimesele 550euri. Ooteajad lendude vahel olid 2-4h.

Reisikindlustus: tegime augustis alles koos pagasi ja lennutõrkega StudentTouris .Maksma läks kokku pool aastat umbes 500eur.
Ehk kulutused kokku olid kahe peale ca 2300euri.

Pool aastat oli rahu majas, augustis hakkasid ettevalmistused siia tulemiseks. Peod, palju pisaraid ja kallistusi :)

2 kommentaari:

  1. Tubli, et sa ikka viited ilusti lisanud oled :)

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Jeejee :) ehk on kellelegi kasulik kes ka siia tulla tahab :)

      Kustuta