esmaspäev, 7. september 2015

Kuidas läinud on ja niisama mula

Raimo käis täna Regina juures tööl, et ehk saab senikauaks sinna kokaks kui me oktoobri keskel või lõpus farmi traktoritega põldu kündma läheme. Ülla-ülla 10 minutit räägitud ja koht olemas. Homme on 3h proovipäev ja pühapäeval saab juba täispika tööpäeva kirja.

Mina käisin täna CVsid printimas, homme teen ennast ilusaks ja lähen manageridega rääkima, tahan kuskile kauplusesse teenindajaks kasvõi. Hea ajudeta töö :) Ilmselt ongi siin nii lihtsad tööd et mingi aeg peab suurema vastutusega ameti valima kuna lihtsusega võib ära harjuda ja ego pihta hakkab ka vast käima ;)
Käisime õhtul jõusaalis (siis kui teie oma lõunaid sõite) ja seal üks teenindaja Inglismaalt uuris kohe kust tuleme ja mis teeme. Mainisin et pole veel tööd, ei raatsi väga jõusaali peale aastase paketi raha raisata. Ütles, et ta naine on kuskil kaupluses juhataja, neil casual töötajaid alati vaja. Viin homme sellele tüübile CV ja pidi naisele edasi andma. Aga nende lubadused lubadusteks :) Räägin ikkagi mitmes kaupluses juhatajatega. Pole sita pealt riisutud, kuskile saan ikka töö. Restorani või baari tööle saada on siin naistel kerge aga seda tööd teeksin ma ainult siis kui tõesti häda majas. Ennem oleksin koristaja. See leti taga teenindamine pole üldse minu teema. Pirtsperse :D

Rääkides jõusaalist siis see kus käisime (AnyTime Fitness) oli väga imelik.. Mitte jõusaal otseselt aga riiete vahetamise-ja pesemisruumid just.. Unisex, ehk mehed ja naised samas ruumis aga üksi. Lähed vahetad seal riided, viskad spordikotti admini juurde riiulisse ja trenni. Pärast kui pessu minna tahad, võtad sealt koti ja lähed koos kotiga dushiruumi. Seal muidugi eraldi pink asjade jaoks ja vett sinna peale ei pritsi aga imelik minu jaoks ikkagi. Oma kappi isiklike asjade jaoks ei ole. Neid mõlemaid ruume oli ca 7tk, tekkis kohe mõte, et okei peale trenni peab järjekorras passima aga eksisin. Enamus tulevad trenniriietega kodust ja lähevad koju pesema ka. Aga siin pidid enamus jõusaale sellised olema. Kahtlane ikkagi, maksad üüratu raha ja raiskad kodus veel vett. Imelikud inimesed :D Hea oli see, et jõusaalis oli kraan vee jaoks, sai pudelit täita.

Oma elamist pole veel saanud. Keegi ei taha meid 1,5-2 kuuks. Kõik kuulutused Gumtrees ja 'Eestlased Perthis' facebooki kommuunis läbi tuulanud. Aga küll me selle leiame.

Eksisime täna Raimoga ära. Käisime poes ja kuna siin on keerulised kaubanduskeskused, eriti minusuguse ohmaka jaoks kes 20x sama teed käies ikka ära eksib, siis tegime kohale paar tiiru ikka peale. Ulme kui palju on siin ikka poode. Shoppajate paradiis.

Muide mis siin lahe on, on see et kui inimesed mööbli kodust välja viskavad, panevad nad selle tee äärde ja sealt võib täitsa korralikke asju leida. Seal on näiteks külmkappe, diivaneid, jalgrattaid, toole jne. Regina rääkis et ühed Eesti tüdrukud korjavadki niimoodi tänavatelt tasuta mööblit, renoveerivad ja müüvad maha. Taibukad neiud.

Muide siin on sellised imelikud varesed :D mõtlesin alguses et kuidas kõikidel kassidel jooksuaeg on. Siis sain aru, et need on hoopis varese moodi linnud kes kraaksuvad nagu jooksuajal kassid :D

Hetkel tsau :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar