neljapäev, 17. september 2015

Kängurud ja koaalad

Ahhoi kamraadid, pole siia lausa 4 päeva kirjutanud ja juba on Facebooki postkast umbes kirjadest, et noh millal postitus tuleb.
Palun, siin see on. Seekord kirjutan natuke ühest rahvuspargist-loomaajast.
Otsustasime järgmine päev peale Regina lõpupidu minna koaalasid ja känguruid näppima minna kuna keegi kärsitu nimega Janne ei suutnud kuidagi ilma nendeta enam elada.
Kaalusime pikalt sest eelneva päeva peolised olid kõik megaväsinud aga kus sa sellega, loomad jooksevad ju muidu minema kui kohe neid ei näe.

Regina ja Lennard, nagu meie giidid ikka, viisid meid Caversham Wildlife parki. Jõusime sinna liiga hilja, et midagi põnevat veel näha kuid põhiatraktsioonid olid ju olemas-kängurud ja koaalad ;)

Huvitav miks paljudel on koaalade suhtes eriline tõmme, tahaks endale koduloomaks või niisama kaisutada või kasvõi korraks talle pai teha. Siin on põhjus:

Ta ongi reaalselt nii nunnu. Istusid järjest nagu kanamunad ja magasid. Üks laamendas okstega ka, ilmselt oli näljane, et nii palju energiat oli. Aga ei koaalad ei ole suure koera suurused nagu mina arvasin vaid nii väikesed et sülle mahuks ära :)


Kängurutega saime rohkem aega veeta, oli lausa aed kuhu sai minna ja neid sööta.
Need keda paitada sai, olid väikesed. maksimum puusani. Tulid kohe juurde ja nõudsid süüa, eriti ilusad olid valged kängurud.

Kurikuulsa Regina saime ka blogisse :) Muide kes vaatab et siin pildil mingi imelik asi toimub siis teage, et laps joob ema kukrust, te igavesed rõvedad inimesed :D


Lahe oli see et nad on täiega isekad. Otsa ei vaata kunagi, tulevad ainult söögi peale ja kui ei taha, lähevad lihtsalt minema.
Saab huvitav olema milline farmis meie perekonnas elav känguru Alex on, pereema sõnul pidi ta igavene bastard olema.

Ja siin veel üks nunnu pilt:


Kui läksime pargi täitsa taha nurka, olid aia taga palju suuremad kängurud ja nemad nalja ei mõistnud. Olid juba hoiakult agressiivsemad ja isekamad. Neid ei saanud ka paitada ja poleks julgenud ausalt öeldes süüa ka pakkuda, oleksid käe ilmselt otsast hammustanud.

Ostsin sealt kaks käsitööseepi ka, lõhnasid jumalikult, pidin ostma. Kui järgi proovin, annan teada kuidas on ja võite tellimused sisse anda :D

Ma pean siia lõppu ühe pildi lisama sest see poleks muidu üldse mina. Raimo tegi maailma kõige parema tiramisu koogi ja arvasin sellest niimoodi:



Igatahes sellega täna lõpetan. Kell on juba varsti 02:14 ja tunnen et olen koomas. Homme uus postitus :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar