pühapäev, 13. september 2015

Indrek, töö ja korterikaaslased

Alustan sellest, et tahame Raimoga öelda aitäh Indrekule kuna tema tegi meie blogile nii ägeda logo ja aitab meid kujunduses kui soovime, nii et aitäh Indrek, selle pärast väärid mainimist ka postituse pealkirjas :) Muide kes tahab jahiga merele sõitma minna siis vaadake seda lehekülge ;)

Nagu paar postitust tagasi mainisin ei olnud mul veel tööd, Raimo sai Regina koha kokana senikauaks endale kui oktoobri keskel farmi lähme.
Mina jagasin enda CV ja maailma parima ülemuse poolt koostatud kaaskirja (aitäh Kaidi :) ) paljudesse kohtadesse kuid ühtegi vastust pole saanud. Otsisin just suunaga jaekaubanduse poole kuna olen seal ikkagi 8 aastat tegutsenud ja kogemuste pagas on üpris suur.
Zaras oleks mind kohe CV järgi vahetuse vanemaks võetud aga kuna olen Working Holiday Visaga siis ei saanud kaupluse juhataja seda teha. Nimelt saavad nad vastutavale ametile ainult Austraalia kodanikke võtta.
Arvan, et minuga pole kontakteerutud kuna kas tundun liiga järsk või lihtsalt klienditeenindaja kohale ülekvalifitseerunud ning arvatakse et see töökoht tüütab mind kiiresti ära ja nõuan suuremat vastutust või lähen minema.
Mõtlesin et teen CV ümber ja panen kõik tööd ainult klienditeenindja töödeks, et ehk siis veab aga sain täna endale juba töö. Lähen nõudepesijaks Raimoga samasse töökohta, juhheiiii. Ülilahe ajudeta töö, saan oma äratöötatud ajurakud taastatud :D 23$ on tunnis, lähen poole kohaga. Teise poole joonistan siin portreesid. Panin Eestlased Austraalias kommuuni kuulutuse ja hetkel on 7 kindlat soovijat kirjas.
Kuna selle blogi lugejaskonnas on ka inimesi keda mina ei tunne, siis siin on paar näidet mida ma teen:

Nii et kui loed seda Austraalias ja soovid tööd tellida, kirjuta mulle Facebooki .


Me pole veel enda TFN numbreid saanud millega saaks ametlikult tööle, homme helistame ja küsime telefoni teel. Nii pidi ka selle saama, postiga saadetakse hiljem.
Eurod vahetasime $ vastu Regina ja nendega koos elava paari Lauri ja Kadriga, nemad andsid $, meie kandsime eurid nende Eesti pandakontole. Nii ei pidanud vahendustasu maksma.

Homme helistame ka enda farmerile Riddicule ja uurime mis ajal täpselt minna saame, mis kaasa võtma peame (riided jne). Kusjuures mul tuli nüüd meelde, et Riddick küsis vestlusel et ega ma ei pelga meeste ees pissida :D kuna päev otsa on töö pöllul ja seal WC-sid ei ole, siis peab lagendikul asja ära ajama. Ütlesin et ah misasja, ma maanaine, eks ikka selle pärast et ta meid valiks, kuid eks näis mis seal saama hakkab :D
Mainisin paar postitust tagasi, et saime kodu kus elame koos paariga kus tüdruk on inglane, tüüp prantslane. Ma ei tea kas ma reageerin üle või tõesti ongi nii suur kultuuriline erinevus, et ahhetama paneb. Puhtusearmastajad nad igatahes ei ole. Esimene hommik kui neid nägin, kõndis tüüp välisjalanõudega toas ringi. Mõtlesin kohe, et okei ta on nende tossudega kuskil koerakakas käinud ja sopas astunud ja mina tassin paljajalu selle endale voodisse.. Mina pidin nende nõud ära pesema, et ise saaks enda omad kraanikaussi panna kuna see oli nende nõusid täis.. ei olnud võimalust nendega rääkida ka kuna nad alati olid kuskil või enda toas lukutaga.
Siis eile hommikul viskas ikka täiega kettasse kui ärkasime ja jälle oli kraanikauss nõusid täis, meie lõikelauda ja nuga oli kasutatud ning laud oli saiapuru täis. Ajas kopsu üle maksa küll kui pidin nende kasutatud panni pesema, et ise endale süüa teha.
Seda teame ka nüüd, et ütlus ''inglased on lärmakad'' vastabki tõele. Hommikul kell 9.30 ta naerab ja räägib nii kõvasti, üldse ei arvesta et meie magame. Me Raimoga käime kikivarvul ja sosistame et mitte nende und segada aga nad ei tule isegi selle loogilise asja peale, et võiks teisi austada.. Imelik.

Eile tekkis võimalus tüdrukuga rääkida aga ta oli purjakil ja sellest jutust poleks nii kui nii midagi välja tulnud. Better luck next time. Ma mõtlesin, et meie Raimoga oleme lohakad et jätame mõnikord riided laiali aga see mis siin toimub on täitsa level 9 juba. Loodan et lähiajal saame nende mõlemaga jutule ilma et nad peitu poeks või meie ära oleme.

Cheers :)





4 kommentaari:

  1. Nojah muidugi :( oleks meil selline nõudepesija poleks Raimo ära läinudki.

    VastaKustuta
  2. Mingi võlupliiatsiga joonistasid we?

    VastaKustuta