laupäev, 10. oktoober 2015

Ei mingit karti vaid palju ilusat loodust

Eelmises postituses rääkisin, et lähme karti sõitma aga pole siiani rajale jõudnud. Too päev otsustasime minna uuesti Zig Zag mäele kuna tõotas tulla väga ilus päikeseloojang ja sellelt mäelt vaade linnale ja loojuvale päiksele ületab kindlasti igasugused ootused :) Kindlasti peame endale korraliku kaamera ostma, telefonidega päikeselisel ilmal pildistades ei saa väga häid pilte loota.
Ilma pika lobata, tegime paar videot mäel sõidust ja all ka pildimaterjal:







Mõtlesin et raudselt kukub nina lõhki seal aga näed, eksisin :D








 Justkui linn põleks. Need ainsad pikad majad mis taamal paistavad, on Perthi kesklinn. Selle saab 5 minutiga jalutades läbida. Perth ongi väga laiali valguv. Väga palju on äärelinnu ja on täiesti tavaline, et linnas sõidad maanteel ja 100ga. Vahemaad on kindlasti pikemad ja elanikke on ka kõigest miljon rohkem kui kogu Eesti peale kokku.

 Reaalselt oma silmaga oli see kordades ilusam. Kindlasti koht kus tasub päikeseloojangut ja suurepärast vaadet linnale nautida. Peale päikese loojumist sillerdasid kõik linnatuled nagu tähed taevas. Mega :)


Päikeseloojangu iga sekundiga muutus taevas teistsuguseks.


Üleeile käisime jalutamas ka. Oleme siin korteris elanud nüüd juba üle kolme nädala ja ei olnud käinud veel siin lähedal jõe ääres pargis mida iga kord tööle sõites imetleme.
Väga väga soe oli ja jalutasime vist üle tunni natuke kui selg oli täiesti märg. Imelik mõelda et kevad ja tõeline suvi on alles tulekul. Kohalikud räägivad, et siis ei taha kuumuse pärast väljas ollagi.
Mõned pildid jalutuskäigust:








Väga lahe üllatus oli kui nägin, et minijõusaal seal on. Saab korraliku selja -ja õlatrenni teha ning jalga ja natuke käsi ka.








Sellega täna lõpetame, küll me kartiraja rekordid ka ümber lükkame. Nüüd jõusaali, varsti on paar uudist teile ka :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar